Për 24 orë 57 aksidente, mbi 1700 tiketa trafiku e 37 të arrestuar

Për 24 orë 57 aksidente, mbi 1700 tiketa trafiku e 37 të arrestuar
Fisnik Sadiku

14.07.2021 / Kronika

Si çdo ditë tjetër edhe dita e martë ka qenë ditë e ngarkuar për Policinë e Kosovës, kjo po dëshmohet nga numri i aksidenteve dhe tiketave në trafik.

Gjatë ditës së martë në tërë vendin kanë ndodhur 57 aksidente trafiku, prej të cilave 20 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 37 të tjera me dëme materiale.

Gjithashtu, gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar edhe 1760 tiketa trafiku për të gjithë ngasesit e automjeteve.

Policia e Kosovës poashtu ka njoftuar se gjatë ditës së martë ka arrestuar 37 persona, prej të cilëve 20 janë dërguar në mbajtje, një në ndalim policor dhe dy të tjerë në vuajtje të dënimit.

LEXO EDHE:  Reqan, gjuajtje me armë zjarri në aheng familjar, arrestohet një qytetar

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit