Për 24 orë 42 aksidente në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsejtë 42 aksidente, prej tyre 10 me të lënduar dhe 32 me dëme materiale.

Policia e Kosovës ka shpërndarë 1337 tiketa trafiku, por si duket masat e rrepta në trafik nuk po ndihmojnë.

Vetëm në 3 mujorin e parë të vitit 2018 numri i të vdekurve në aksidente trafiku ishte afër 20.

Po ashtu kishin ndodhur edhe 19 arrestime, ku pesë nga të arrestuarit janë dërguar në mbajtje e shtatë persona janë në vuajtje të dënimit.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.