Për 24 orë, 38 aksidente në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsejtë 38 aksidente në tërë Kosovën.

Nga 38 aksidente, 16 kanë qenë me lëndime trupore ndërkaq 22 kanë qenë me dëme materiale.

Përgjatë këtyre orëve, Policia e Kosovës ka shqiptuar gjithsej 1 mijë e 52 tiketa trafiku dhe dhjetë persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.