Për 24 orë, 38 aksidente e 22 persona të arrestuar

Policia e Kosovës ka raportuar se për 24 orë në vend kanë ndodhur 38 aksidente trafiku.

Fatmirësisht nuk ka pasur aksidente me fatalitet, por 14 aksidente ishin me të lënduar dhe 24 pa lëndime në njerëz.

Tutje, për këtë periudhë policia ka shqiptuar 1 mijë e 354 tiketa trafiku për kundërvajtësit e komunikacionit.

Po ashtu, për 24 orë policia ka bërë të ditur se ka arrestuar 22 persona, 13 janë dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajtje të dënimit.