Çlirim Gashi
13.03.2019, 17:03

Për 24 orë, 35 aksidente, një nga ta me fatalitet e mbi 1170 tiketa trafiku

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 35 aksidente komunikacioni ku një nga ta ishte me fatalitet, ku ishin shqiptuar 1174 tiketa trafiku dhe 17 arrestime.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, për 24 orë kanë ndodhur 35 aksidente, ku një aksident ishte me fatalitet, 11 aksidente ishin me të lënduar dhe 23 aksidente ishin me dëme materiale.

Po ashtu, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1174 tiketa trafiku por, pati edhe arrestime ku ndodhën 17 arrestime.

Policia e Kosovës, 12 persona i dërgoi në mbajtje dhe 3 persona janë në vuajtje të dënimit.

LEXO PO ASHTU:  Për 24 orë, Prokuroria ngriti 65 aktakuza ndaj 71 personave