Për 24 orë 35 aksidente e 10 arrestime

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsejtë 35 aksidente, prej tyre 11 me të lënduar dhe 24 me dëme materiale.

Përgjatë këtyre orëve, Policia e Kosovës ka shqiptuar gjithsej 960 tiketa trafiku dhe dhjetë persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend.

Pesë nga të arrestuarit janë dërguar në mbajtje e një person është në vuajtje të dënimit.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.