Për 24 orë, 34 aksidente, 11 të arrestuar

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsejtë 34 aksidente, prej tyre 8 me të lënduar dhe 26 me dëme materiale.

Përgjatë këtyre orëve, Policia e Kosovës ka shqiptuar gjithsej 870 tiketa trafiku dhe dhjetë persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend.

Tetë nga të arrestuarit janë dërguar në mbajtje e tre persojna janë në vuajtje të dënimit.

Arrestimi i personave në fjalë ka të bëjë me vepra të ndryshme të identifikuara nga Policia e Kosovës.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.