Për 24 orë 30 aksidente, një nga ta me fatalitet

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 30 aksidente komunikacioni ku një nga ta ishte me fatalitet, 13 aksidente ishin me të lënduar dhe 16 të tjera ishin me dëme materiale.

Sipas Raportit të Policisë së Kosovës, për 24 orë kanë ndodhur 30 aksidente, ku një aksident ishte me fatalitet, 13 aksidente ishin me të lënduar dhe 16 të tjera ishin me dëme materiale.

Po ashtu, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1153 tiketa trafiku por, pati edhe arrestime ku ndodhën 14 arrestime.

Policia e Kosovës, 9 persona i dërgoi në mbajtje dhe 1 person është në vuajtje të dënimit./suharekaonline/

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.