Çlirim Gashi
10.03.2019, 20:17

Për 24 orë, 27 aksidente, një nga ta me fatalitet

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 27 aksidente komunikacioni ku një nga ta ishte me fatalitet, ku ishin shqiptuar 1172 tiketa trafiku dhe 21 arrestime.

Sipas Raportit të Policisë së Kosovës, për 24 orë kanë ndodhur 27 aksidente, ku një aksident ishte me fatalitet, 7 aksidente ishin me të lënduar dhe 19 aksidente ishin me dëme materiale.

Po ashtu, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1172 tiketa trafiku por, pati edhe arrestime ku ndodhën 21 arrestime.

Policia e Kosovës, 11 persona i dërgoi në mbajtje dhe 4 persona janë në vuajtje të dënimit.