Papaz, një femër shantazhon një mashkull i kërkoi para duke e kërcënuar se do t’i publikojë biseda e video

26.03.2021 / Kronika

Papaz, një femër shantazhon një mashkull i kërkoi para duke e kërcënuar se do t’i publikojë biseda e video
Foto: Ilustrim

Rastet e shantazhit de kërcënimeve përmes rrjeteve sociale kohëve të fundit janë mjaft të shpeshta, për të cilat raportohet në Policinë e Kosovës.

Në bazë të informacioneve që ka SuharekaOnline një rast i tillë ka ndodhur edhe në fshatin Papaz të Komunës së Suharekës, ku një mashkull ka raportuar në Policinë e Kosovës në Suharekë se është shantazhuar nga një femër.

Viktima ka bërë të ditur se dje rreth orës 10:00, një femër i ka kërkuar para, në të kundërtën e njejta ka thënë se do të publikoj bisedat dhe videot e të cilat janë shkëmbyer gjatë bisedave.


Rasti në Policinë e Kosovës në Suharekë është hapur si ”Shantazh”.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *