Nuk respektuan masat anti-COVID, policia dënon mbi 300 qytetarë

Policia e Kosovës po vazhdon me zbatimin e masave të reja të marra nga Qeveria e Kosovës për luftimin dhe parandalimin e pandemisë COVID-19.

17.12.2021 / Kronika

Nuk respektuan masat anti-COVID, policia dënon mbi 300 qytetarë
Foto: Ilustrim

Gjatë inspektimeve për respektim të këtyre masave nga qytetarët gjatë 24 orëve, policia ka shqiptuar 305 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

Kujtojmë se javën që lamë pas kanë hyrë në fuqi masat antiCOVID-19, ku është vazhduar kufizimi i lëvizjes së qytetarëve nga ora 00:00 deri në orën 05:00.


Po ashtu, sipas masave, mbajtja e maskës vazhdojnë të jetë e detyrueshme.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *