Nuk respektuan ligjin anti-COVID, policia dënon mbi 200 qytetar

Policia e Kosovës vazhdimisht është duke shqiptuar dënime për qytetarët të cilët nuk po i respektojnë ligjin anti-COVID.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 221 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID-19.

Ndryshe, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë COVID-19.

Në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro

RAPORTO