07.09.2019, 10:16

Njësiti i biçiklistëve të policisë “pastron” trotuaret në Suharekë

Policia e Kosovës në Suharekë në bazë të një plani operativ për të rritur sigurinë e qytetarëve dhe mbrojtjen e ligjit ka pothuajse dy muaj që kanë angazhuar njësinë e biçikletave për të patrolluar qytetin dhe fshatrat përreth.

Në bazë të rregulloreve dhe ligjeve në fuqi kjo njësi vazhdimisht është duke patrolluar dhe liruar trotuaret nëpër qytet.

LEXO EDHE:  Prokuroria ngriti 63 aktakuza për 24 orë
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.