Një aksident me fatalitet dhe 19 të lënduar gjatë 24 orëve të fundit

Një aksident me fatalitet dhe 19 të lënduar gjatë 24 orëve të fundit

Një i vdekur dhe 19 të lënduar gjatë aksidenteve që janë shkaktuar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Gjithsej nga raporti i policisë janë raportuar 42 aksidente trafiku.

Policia e Kosovës ka shqiptuar gjithsej 1123 tiketa trafiku dhe ka bërë 16 arrestime.

Nga 16 arrestime, tetë nga ta janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.

RAPORTO