Me urdhëresë të Gjykatës në Suharekë dhe disa tjerave kërkohet 26 vjeçari për vjedhje të rëndë

Me urdhëresë të Gjykatës në Suharekë dhe disa tjerave kërkohet 26 vjeçari për vjedhje të rëndë
Herolind Bytyçi

17.07.2020 / Kronika

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligjin për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar me Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejё, Gjykatës Themelore Prizren- dega Suharekё, Gjykatës Themelore Gjakovё dhe Gjykatës Themelore Gjakovё-dega Malishevё, me qëllim arrestimin e tij, lëshon kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

“Personi i kërkuar është:

VEDAT (Arif) TOSKA  i lindur me 15.02.1994  në fshatin Katundi i ri- Pejё.

I pandehuri është i kërkuar për veprat penale: “VJEDHJË E RENDË” dhe “VJEDHJE””, njofton policia, transmeton Gazeta Sinjali.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

  • 192 dhe 080019999 (pa pagesë)
  • 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
  • E-mail adresa: info@kosovopolice.com. /
RAPORTO