Haset në para të falsifikuara në Suharekë, policia po e heton rastin

Të dielën në stacionin policor në Suharekë drejtori i një banke ka raportuar se ka hasur në para të falsifikuara.

SuharekaOnline mëson se të dielën rreth orës 19:06 në stacionin e policisë në Suharekë drejotri i një banke ka raportuar se gjatë kontrollimit të parave ka hasur në para të falsifikuara me vlerë prej 100 euro.

Monedha e dyshuar si e falsifikuar është konfiskuar nga policia e Suharekës dhe rasti në fjalë është duke u hetuar.

RAPORTO