Hajnat thyejnë dhe plaqkitin veturën e mërgimtarit në Suharekë

Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia, edhe për festat e fundvitit mërgimtarët i’a kishin mësyrë vendlindjes.

Këtë më së miri e dëshmonte edhe fakti që rrugëtu mbushen me automjete me targa nga vende të ndryshme evropiane ku jetojnë mërgimtarët tonë.

Edhe pse kanë ardhur me pushime në vendlindje, disave u dalin telashe të ndryshme. Një fat të tillë e kishte edhe një mërgimtar në Suharekë, vetura e të cilit më 13 janar ishte cak i hajnave.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Për fat të keq të njëjtit i është thyer vetura ku i janë vjedhur portofoli së bashku me dokumentet personale, kartelat bankare, viza, patentë shoferi.

RAPORTO