Hajnat “hallaktin” fshatin Mushtisht!

Edhe pse ditë fundjave mbrëmja e kaluar siç duket nuk ka qenë e qetë për banorët e fshatit Mushtisht.

Kjo si pasojë që hajnat kishin synuar disa shtëpi dhe njëkohësisht duke i plaqkitur.

Nga burime jo zyrtare bëhet e ditur se katër shtëpi ishin pre e hajnave vetëm në fshatin Mushtisht. Deri më tani nuk është konfirmuar asgjë nga organet e rendit mirëpo një gjë e tillë është bërë e ditur nga banorët e Mushtishtit.

Sipas banorëve hajnat kanë arritur të vjedhin gjëra të vlefshme pa u bërë e ditur se çka.

RAPORTO