Fshati Studençan me pamje mahnitëse për nder të pavarësisë së Kosovës

Ka nisur dekorimi i pjesës më të madhe të lokaliteteve të vendit, në prag të shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë, ndër to edhe fshati Studençan ka filluar të bëjë dekorimin e fshatit për nder të Pavarësisë.

E flamujt, si kombëtarë ashtu edhe ata shtetërorë po zënë pjesën më të madhe të hapësirave publike në prag të 17 shkurtit, po ashtu edhe në Komunën e Suharekës i gjithë qyteti, dhe fshtrat janë dekoruar me flamuj të Shqipërisë dhe të Kosovës.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

“Ngjyrë festive” ka marrë edhe fshati Studençan i Suharekës, njëri ndër lexuesit e portalit “Suhareka Online”, ka dërguar një foto nga fshati Studençan ku shihet se ka marrur pamje mahnitëse.

Ndërkohë, e veçanta e kësaj është edhe ajo se ata kanë vendosur t’i kujtojnë dëshmorët në këto ditë.

RAPORTO