[FOTO] Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për gjetjen e këtij personi

[FOTO] Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për gjetjen e këtij personi
Eurolinda Zenelaj

28.04.2021 / Kronika

Policia e Kosovës është duke kërkuar ndihmën e qytetarëve të vendit për gjetjen e një person të kërkuar i cili është duke hetuar rastin “Vjedhje në Tentative” dhe “Prezantim i rremë”.

Policia e Kosovës, Sektori Rajonal i Hetimeve në Prizren ka bërë të ditur se qytetarët informatat mund t’i përcjellin përmes numrave zyrtar si më poshtë:

Nga telefonia fikse dhe mobile: 192 ose 038 550 999, në Prizren

Tel: 029 244 355

Të gjitha thirrjet në numrin 080019999 janë anonime, pa pagesë dhe konfidenciale.

KËRKESA E PLOTË:

Person i kerkuar per vepra penale

Burhan Cej është në kërkim nga Policia, kushdo që ka informacione të informoj policinë menjëherë.

Sektori Rajonal i Hetimeve në Prizren është duke hetuar rastin “Vjedhje në Tentative” dhe “Prezantim i rremë”.

Informatat mund të percillen përmes numrave zyrtar si më poshtë:

Nga telefonia fikse dhe mobile: 192 ose 038 550 999, në Prizren Tel: 029 244 355

Të gjitha thirrjet në numrin 080019999 janë anonime, pa pagesë dhe konfidenciale.

Ju mund të dërgoni informatat tuaja edhe në adresën elektronike info@kosovopolice.com apo ne aplikacionin “Lajmëro Policinë”. Bashkangjitur keni foton dhe të dhënat e personit të dyshimtë i cili po kërkohet nga Hetimet Rajonale të Policisë në Prizren.

RAPORTO