[FOTO] Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e një personi, akuzohet për mashtrim

Policia e Kosovës e ka vënë në kërkim Anton Bajramaj për veprat penale “Shpërdorim i pasurisë së huaj” dhe për “Mashtrim”.

17.12.2021 / Kronika

[FOTO] Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e një personi, akuzohet për mashtrim
Foto: Ilustrim

Policia ka kërkuar për qytetarët që kanë informacion për të dyshuarin që të lajmërojnë.

Njoftimi i plotë: 


Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj  për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë dhe dega në Klinë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

ANTON (Fazli) BAJRAMAJ  i lindur me 24.03.1990  në Vitomiricë- Pejë.

I pandehuri është i kërkuar për veprat penale:

“Shpërdorim i pasurisë së huaj”

“Mashtrim”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:
– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)
– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
– E-mail adresa: [email protected]

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *