[FOTO] Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e 31-vjeçarit, i akuzuar për posedim të narkotikëve

[FOTO] Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e 31-vjeçarit, i akuzuar për posedim të narkotikëve
Fisnik Sadiku

21.07.2021 / Kronika

Policia e Kosovës me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e një personi, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve për arrestimin e Genc Bukoshi.

I njëjti akuzohet për veprën penale blerje, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge nga neni 267 paragrafi 1 e lidhur me nenin 31 të KPRK-së.

Genc Bukoshi, sipas njoftimit të Policisë, është i moshës 31 vjeç.

Për çdo informatë që keni luteni të kontaktoni në 192-080019999 (pa pagesë).

LEXO EDHE:  Policia e Kosovës: Të gjithë zjarrvënësit do të përballen me organet e drejtësisë

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit