Familjarët rrahen mes vete në Prizren

Një rast i dhunës në familje është raportuar mbrëmë rreth orës 19:00 në Prizren.

Sipas policisë pas një mosmarrëveshje një mashkull kosovar dhe dy femra kosovare (familjar) janë rrahur në mes vete.

Si pasojë e rrahjes ata kanë pësuar lëndime trupore, të njëjtit janë dërguar për tretman mjekësor në Emergjencën e Prizrenit.

“Raportohet se pas një mosmarrëveshje, një mashkull  kosovar dhe dy femra  kosovare (familjar) janë rrahur në mes vete. Si pasojë e rrahjes ata kanë pësuar lëndime trupore, të njëjtit janë dërguar për tretman mjekësor në Emergjencën e Prizrenit. Nuk raportohet për të arrestuar”, thuhet në raportin e Policisë.