[DOKUMENT] Këta janë përfituesit e bursave nga Komuna e Suharekës

Pas miratimit të Rregullorës së re për bursa për nxënës dhe studentë, që është bërë në mbledhjen e Kuvendit të Komunës, pas aplikimeve të nxënësve dhe studentëve, Drejtoria Komunale për Arsim, ka publikuar listën e përfituesve të bursave.

Edhe këtë vit shkollor 2018-2019, do të ndahen 150 bursa prej të cilëve 100 janë për studentë dhe 50 për nxënës.

Vlera e bursës për studentë do të jetë 500€ (50€/10 muaj) ndërsa për nxënës 250€ (25€/10 muaj). Vlera totale e bursave do të jetë 62,500 euro.

LISTA E STUDENTËVE:

LISTA E NXËNËSVE:

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.