Dogana e Kosovës konfiskon 70 kg nargjile në Suharekë dhe Rahovec

Dogana e Kosovës konfiskon 70 kg nargjile në Suharekë dhe Rahovec
Eurolinda Zenelaj

15.03.2021 / Kronika

Dogana e Kosovës ka ndërmarr sot një aksion për të kontrolluar mallra të kontrabanduar.

Gjatë kontrollimit të tyre në tre lokacione në qytetin e Rahovecit dhe Suharekës, Dogana e Kosovës ka konfiskuar 70 kilogram nargjile.

”Dogana e Kosovës me qëllim të zbatimit të ligjit dhe luftimit të kontrabandës ka kryer kontrolla në tri lokacione të ndryshme (Rahovec dhe Suhareke) dhe me kete rast është konfiskuar mall i kontrabanduar / 70 Kg Nargjile”. thuhet në njoftimin e Doganës.

RAPORTO