Brenda 24 ore Policia e Kosovës shqipton mbi 700 gjoba ndaj atyre që i shkelën masat kundër COVID-19

Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 46 aksidente trafiku, prej tyre 21 me të lënduar dhe 25 të tjera me dëme materiale.

Gjithashtu Policia e Kosovës ka shqiptuar 1128 tiketa trafiku gjatë 24 orëve të fundit, raporton SuharekaOnline.

Policia e Kosovës ka arrestuar 22 persona, ku prej tyre 11 janë dërguar në mbajtje.

Gjithashtu brenda 24 ore Policia e Kosovës ka shqiptuar 722 gjoba për mos-zbatim të ligjit anti-covid-19.

RAPORTO