Brenda 24 ore Policia e Kosovës ka gjobitur 1024 drejtues të automjeteve

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 1024 tiketa trafiku.

Nga policia 1024 tiketa janë shqiptuar brenda 24 orëve në Kosovë për ngasesit e automjeteve të cilët nuk i kanë respektuar rregullat e komunikacionit.

Gjithashtu Policia e Kosovës tash e 6 muaj është duke mbajtur rendin për qytetarët që të shmangin rrezikun nga COVID-19.

Që kur ka hyrë në fuqi ligji për COVID-19 në Kosovë, policia ka gjobitur secilin qytetar që nuk e ka reskeptuar këtë ligj, vetëm gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë për mosrespektimin e ligjit anti-COVID-19 janë gjobitur 632 qytetar.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.