Brenda 24 ore janë shënuar 39 aksidente trafiku njëra nga to me fatalitet

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore në vendin tonë kanë ndodhur 39 aksidente trafiku.

Nga statistikat e Policisë së Kosovës që përcjellë SuharekaOnline bëhet e ditur se brenda 24 ore në vendin tonë kanë ndodhur 39 aksidente trafiku, ku fatkeqësisht njëra nga to ka përfunduar me fatalitet.

Ndërsa, 16 aksidente trafiku kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 22 të tjera me dëme materiale.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.