Brenda 24 ore: 52 aksidente trafiku dhe mbi 1100 tiketa trafiku

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore kanë ndodhur 52 aksidente trafiku.

Sipas raportit të policisë që përcjellë SuharekaOnline bëhet e diutr se nga 52 aksidente trafiku, ku prej tyre 24 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 28 të tjera me dëme materiale.

Gjithashtu, Policia e kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore në tërë vendin kanë shqiptuar 1123 tiketa trafiku.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.