Brenda 24 ore, 44 aksidente trafiku, një me fatalitet

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 44 aksidente trafiku.

Në statistikat e PK-së që përcjellë SuharekaOnline bëhet e ditur se gjatë ditës së premte kanë ndodhur 44 aksidente trej të cilave një fatkeqëshisht ka përfunduar me fatalitet.

Ndërsa, 18 aksidente të tjera kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 25 me dëme materiale.

Policia e Kosovës gjithashtu brenda 24 orëve të fundit ka shqiptuar 725 tiketa trafiku për të gjithë ngasesit e pakujdesshëm në komunikacion.

Aksident trafiku me fatalitet1
Aksident trafiku  me të lënduar18
Aksident trafiku  me dëme materiale25
Tiketa trafiku të shqiptuara725
Të dhëna nga Statistikat e Policisë së Kosovës
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.