Brenda 24 ore, 42 aksidente e afër 1000 tiketa trafiku të shqiptuara

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së martë në vendin tonë kanë ndodhur 42 aksidente trafiku.

Nga statistikat e policisë që përcjellë SuharekaOnline bëhet e ditur se nga 42 aksidente trafiku, 16 prej tyre kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 26 të tjera kanë përfunduar me dëme materiale.

Gjithashtu, Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar edhe 987 tiketa trafiku për të gjithë ngasesit të cilët nuk i kanë respektuar rregullat në trafik.

Po ashtu gjatë kësaj kohe janë arrestuar 23 persona, ku 12 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 3 të tjerë janë në vuajtje të dënimit.

RAPORTO