Aktuale

Statistika Brenda 24 ore 41 aksidente, 1280 tiketa trafiku e 22 të arrestuar

Foto: Policia e Kosovës

Nga raporti i Policisë së Kosovës njoftohet se gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 1280 tiketa trafiku.

Nga statistikat e përgjithshme kanë ndodhur 15 aksidente trafiku me të lënduar dhe 26 të tjera me dëme materiale.

Policia ka arrestuar 22 persona prej tyre 11 janë dërguar në mbajtje dhe 1 person është në vuajtje të dënimit.