Bie numri i gjobave për mos respektim të masave anti-COVID, Policia dje shqiptoi vetëm 56 të tilla

Bie numri i gjobave për mos respektim të masave anti-COVID, Policia dje shqiptoi vetëm 56 të tilla
Çlirim Gashi

06.06.2021 / Kronika


Policia e Kosovës, ka vazhduar me inspektimin për respektimin e masave antiCOVID-19.

Gjatë ditës së shtunë, policia ka shqiptuar 56 gjoba në bazë të ligjit COVID-19.

Ndryshe javëve të fundit kemi pasur rënie të rasteve të infektimit me COVID-19 e po ashtu edhe të vdekjeve.

Dje në vendin tonë janë konfirmuar 20 raste të reja, dhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

RAPORTO