Arrestohen 81 persona, nuk e respektuan orën policore

81 persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend, për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë.

Nga 31 rastet sa ishin gjithsej lidhur me këtë vepër, 13 ishin në Prishtinë, 2 në Gjilan, 2 në Ferizaj, 4 në Pejë, 9 në Gjakovë dhe 1 në Mitrovicën e Jugut.

35 prej këtyre personave u arrestuan në Prishtinë, 2 në Gjilan, 5 në Ferizaj, 7 në Pejë, 31 në Gjakovë dhe 1 në Mitrovicën e Jugut.

RAPORTO