59 aksidente dhe mbi 1 mijë tiketa trafiku brenda 24 ore

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së enjte në vendin tonë kanë ndodhur 59 aksidente trafiku.

Gjatë ditës së enjte në Kosovë kanë ndodhur 59 aksidente trafiku, prej të cilave 22 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 37 të tjera kanë përfunduar me dëme materiale, shkruan SuharekaOnline.

Gjithashtu, Policia e Kosovës ka bërë të ditur se në 24 orëshin e fundit kanë shqiptuar edhe 1,161 tiketa trafiku për të gjithë drejtuesit e automjeteve të cilët nuk kanë respektuar rregullat në trafik.

Aksident trafiku me persona të lënduar22
Aksident trafiku me dëme materiale37
Tiketa trafiku të shqiptuar1161
Të dhëna nga statistikat e Policisë së Kosovës
RAPORTO