51 aksidente trafiku dhe 27 persona të arrestuar brenda 24 ore

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore në Kosovë kanë ndodhur 51 aksidente trafiku.

Gjatë 24 orëve të fundit sipas raportit të policisë bëhet e ditu se kanë ndodhur 51 aksidente trafiku ku 20 prej tyre kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 31 të tjera me dëme materiale, njofton SuharekaOnline.

Gjithashtu brenda 24 ore Policia e Kosovës bënë të ditur se ka arrestuar 27 persona ku prej tyre dy janë në vuajtje të dënimit dhe 14 të tjerë janë në mbajtje.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.