50 aksidente trafiku gjatë ditës së hënë, 21 me persona të lënduar

Si çdo ditë tjetër edhe dita e hëne ka qenë ditë e ngarkuar për Policinë e Kosovës, kjo po dëshmohet nga numri i aksidenteve dhe tiketave në trafik.

Gjatë ditës së dielë në tërë vendin kanë ndodhur 50 aksidente trafiku, prej të cilave 21 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 29 të tjera me dëme materiale.

Gjithashtu, gjatë ditës së dielë Policia e Kosovës ka shqiptuar edhe 1266 tiketa trafiku për të gjithë ngasesit e automjeteve.

Policia e Kosovës poashtu ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka arrestuar 19 persona, prej të cilëve 1 ësht në vuajtje të dënimit, 1 në ndalim policor dhe 8 të tjerë janë në mbajtje.

RAPORTO