50 aksidente trafiku gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, 1 me fatalitet

50 aksidente trafiku gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, 1 me fatalitet
Eurolinda Zenelaj

28.08.2020 / Kronika

Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 50 aksidente trafiku, 1 me fatalitet, 25 aksidente me të lënduar dhe 24 prej tyre me dëme materiale.

Gjithashtu në raportin e policisë gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 1.704 gjoba trafiku.

Policia raporton se ka arrestuar 41 persona ku prej tyre 31 janë në mbajtje dhe 2 në vuajtje të dënimit.

RAPORTO