49 aksidente e 23 persona të arrestuar brenda 24 orëve në Kosovë

Policia e Kosovës, në raportin e saj 24 orësh, ka raportuar për 49 aksidente komunikacioni të ndodhura në territorin tonë.

Nga këto aksidente, fatmirësisht nuk ka pasur me fatalitet, ndërsa 20 aksidente ishin me lëndime në njerëz dhe 29 të tjerë ishin me dëme materiale.

Gjithsejtë tiketa trafiku të shqiptuara në 24 orëshin e fundit janë 1583 sosh, dhe e tërë kjo po bëhet me qëllim që të bëhet parandalimi i aksidenteve.

Po ashtu Policia për këtë periudhë kohore ka arrestuar 23 persona, ku 12 prej tyre u dërguan në mbajtje ndërsa 3 persona të tjerë janë në vuajtje të dënimit.