48 aksidente trafiku në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit

Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 48 aksidente trafiku, 22 aksidente me persona të lënduar dhe 26 të tjera me dëme materiale.

Gjithashtu Policia ka bërë të ditur se ka shqiptuar 1.278 gjoba trafiku për të gjithë shkelësit e rregullave në trafik.

Gjatë 24 orëve të fundit policia ka arrestuar 20 persona, 12 prej tyre janë në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.