13.06.2019, 8:43

45 aksidente për 24 orë, dy prej tyre me fatalitet

Në 24 orët e fundit numri i aksidenteve ka qenë prapë i madh, sikurse çdo ditë të këtij viti.

Në këtë periudhë, kanë ndodhur 45 aksidente trafiku, prej tyre dy përfunduan me fatalitet, 19 me të lënduar dhe 24 pa lëndime në njerëz.

Po ashtu, Policia e Kosovës ka shqiptuar 703 tiketa trafiku për kundërvajtësit në komunikacion.

Tutje, Policia ka arrestuar 19 persona, 14 persona janë dërguar në mbajtje dhe një person është në vuajtje të dënimit.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

/SuharekaOnline/