43 aksidente trafiku brenda 24 ore dhe 905 tiketa të shqiptuara nga Policia

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore në vendin tonë kanë ndodhur 43 aksidente trafiku.

Në raportin e policisë bëhet e ditur se brneda 24 ore në Kosovë kanë ndodhur 43 aksidente trafiku, ku prej tyre 15 aksidente kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 28 të tjera me dëme materiale, njofton SuharekaOnline.

Gjithashtu, brenda 24 ore Policia e Kosvës ka shqiptuar 905 tiketa trafiku për të gjithë ngasesit e pakujdesshëm në komunkacion.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.