41 aksidente trafiku, policia dënon mbi 800 drejtues të automjeteve

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore në vendin tonë kanë ndodhur 41 aksidente trafiku, ku prej tyre 17 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 24 të tjera me dëme materiale.

Aksident trafiku me fatalitet0
Aksident trafiku  me të lënduar17
Aksident trafiku  me dëme materiale24
Të dhëna nga statistikat e Policisë së Kosovës

Gjithashtu, policia njofton se brenda 24 orëve të fundit kanë shqiptuar 822 tiketa trafiku për të gjithë ngasësit e pakujdesshëm në komunikacion.

Tiketa trafiku të shqiptuara822
Të dhëna nga statistikat e Policisë së Kosovës

Policia e Kosovës brenda 24 ore ka arrestuar 13 persona të dyshuar ku prej tyre dy janë në vuajtje të dënimit dhe 5 të tjerë në mbajtje.

Persona të arrestuar13
Persona në mbajtje5
Persona në vuajtje të dënimit2
Të dhëna nga statistikat e Policisë së Kosovës
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.