38 aksidente e 15 arrestime për një ditë në Kosovë

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 38 aksidente në trafik, po ashtu ndodhën 15 arrestime, dhe u shqiptuan 1246 tiketa trafiku.

Policia e Kosovës, raportoi se për 24 orë kanë ndodhur 38 aksidente, ku fatmirësisht nuk pati aksidente me fatalitet, por 20 aksidente ishin me të lënduar dhe 18 aksidente ishin me dëme materiale, shkruan Suhareka Online.

Ndërsa, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1246 tiketa trafiku por, pati edhe arrestime ku ndodhën 15 arrestime.

Policia e Kosovës, 9 persona i dërgoi në mbajtje dhe 2 persona janë në vuajtje të dënimit./suharekaonline.com/

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.