32 aksidente trafiku gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

Policia e Kosovës në raportin për 24 orët e fundit ka bërë të ditur se kanë ndodhur 32 aksidente trafiku, 14 prej tyre me të lënduar dhe 18 tjera me dëme materiale.

Gjithashtu Policia ka raportuar se gjat 24 orëve të fundit ka shqiptuar edhe 1019 gjoba për shkelësit e rregullave në trafik.

Policia gjithashtu gjatë 24 orëve të fundit ka arrestuar 30 persona, 14 prej tyre janë mbajtje, 7 janë të ndalur në polici, dhe 1 në vuajtje të dënimit.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.