319 inspektime e 48 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID në rajonin e Prizrenit

Inspektorati Sanitar i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë brenda një jave ka mbyllur 24 lokale në Kosovë për shkak të mos-respektimit të masave anti-COVID-19.

12.11.2021 / Kronika

319 inspektime e 48 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID në rajonin e Prizrenit
Foto: Ilustrim

Gjatë javës janë shqiptuar edhe 184 gjoba, ku 58 janë shqiptuar për persona fizik, ndërkaq 126 për persona juridik.

Sipas raportit javor që është publikuar nga AUV-i, gjatë kësaj jave inspektorët sanitar kanë bërë gjithsej 2 mijë e 413 inspektime në Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj e Gjilan.


Ndërkaq gjoba për persona juridik janë shqiptuar po ashtu në Komunën e Mitrovicës 2, Pejë 33, Prizren 24, Ferizaj 15, Gjilan 28.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *