30 aksidente trafiku dhe 10 persona të arrestuar brenda 24 ore

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 30 aksidente trafiku.

Sipas raportit të policisë gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 30 aksidente trafiku, prej tyre 16 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 14 aksidente të tjera me dëme materiale, njofton SuharekaOnline.

Gjithashtu Policia e Kosovës në 24 orëshin e fundit ka arrestuar 10 persona, ku prej tyre 6 janë në mbajtje.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.