Altin Elshani
18.04.2019, 9:15

28 aksidente e 19 arrestime për 24 orë

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsejtë 28 aksidente, prej tyre 7 me të lënduar dhe 21 me dëme materiale.

Përgjatë këtyre orëve, Policia e Kosovës ka shqiptuar gjithsej 1257 tiketa trafiku dhe nëntëmbëdhjetë persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend.

Pesë nga të arrestuarit janë dërguar në mbajtje e shtatë persona janë në vuajtje të dënimit.

Arrestimi i personave në fjalë ka të bëjë me vepra të ndryshme të identifikuara nga Policia e Kosovës.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  Mbi 24 mijë familje në Kosovë jetojnë vetëm me ndihma sociale