23 persona përfundojnë në prangat e policisë

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka arrestuar 23 persona.

Në njoftimin e Policisë janë raportuar 23 persona të arrestuar brenda 24 të orëve.

Nga 23 persona të arrestuar, dy prej tyre janë në vuajtje të dënimit.

Gjithashtu, 18 të arrestuar janë në mbajtje dhe një është në ndalim policor.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.