15 të arrestuar për 24 orë në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka bërë të ditur se janë arrestuar 15 persona.

Në njoftimin e Policisë janë raportuar 15 persona të arrestuar brenda 24 të orëve.

Nga 15 persona të arrestuar, 4 prej tyre janë në vuajtje të dënimit dhe 5 janë në mbajtje.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.